zondag, november 28, 2021
3.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Scooterrijdster lichtgewond na aanrijding met auto Burgemeester van Dijklaan Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een jonge vrouw is woensdagavond lichtgewond geraakt toen zij op de rotonde van de Burgemeester van Dijklaan op haar scooter werd aangereden door een auto. Ze kwam daarbij ten val en raakte lichtgewond.

Een toevallig passerende arts verleende eerste hulp. Ze is door ambulancepersoneel onderzocht. De politie heeft vastgelegd wat er is gebeurd. Het is niet de eerste keer dat bestuurders van scooters worden geschept. De rotonde is niet voor alle verkeersdeelnemers even overzichtelijk.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -