Vrouw wordt onwel in overlijd op coronatestlocatie Ahoy Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij de coronatestlocatie nabij Ahoy is donderdagmorgen een vrouw overleden in de testlocatie. De vrouw stond in de rij te wachten tot ze getest zou worden. Ze raakte onwel en werd direct gereanimeerd. Ze overleed alsnog ter plekke.

De testlocatie werd vervolgens de gehele ochtend afgesloten. Op deze manier kon de familie van de vrouw nog afscheid van haar nemen. Het is niet bekend of de vrouw ook daadwerkelijk corona bij zich droeg.

- Advertisement -

Voor medewerkers is hulp aangeboden, degenen die naar huis wilden hebben vervanging gekregen. Testafspraken werden doorverwezen naar andere locaties.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd