Aboutaleb en Westerbeke nemen petitie in ontvangst voor ontslag discriminerende politie agenten

Date:

Share post:

Rotterdam – Aan de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb en korpschef Westerbeke is donderdag een petitie overhandigd, hierin wordt met ruim 18.000 handtekeningen gevraagd om de agenten die racistische opmerkingen  hebben geplaatst in een besloten WhatsApp groep alsnog te ontslaan. Onder andere Sandra Salome van Bij1 was één van de personen die de petitie overhandigde.

Heel veel mensen vinden dat de agenten hun boekje te buiten zijn gegaan, en daardoor niet meer het werk moeten kunnen blijven doen als politieagent. De agenten van politiebureau Marconiplein kwamen in opspraak toen er berichten vanuit de App-groep in openbaarheid kwamen.

- Advertisement -

Aboutaleb de korpschef besloten om de agenten een tweede kans te geven en plaatsen hen over naar een ander district of eenheid. Of het overhandigen van de petitie nog wat zal veranderen is niet bekend, Salomé van Bij1 denkt van niet maar we geven wel een signaal af.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd