Auto raakte te water, bestuurder verdwenen Andries Fyandijk Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Op de Andries Fyandijk in Rotterdam Nesselande is vanmorgen rond 07.00 uur een auto in het water aangetroffen. Omdat niet duidelijk was of er nog iemand in zat rukte de brandweer met groot materiaal en mankracht uit. Een duiker werd te water gelaten om de auto te doorzoeken.

Uit onderzoek bleek dat er niemand meer in het voertuig aanwezig zijn. De bestuurder heeft na het ongeval de benen genomen. Uit camerabeelden blijkt dat de auto rond kwart voor vijf al te water is geraakt. De auto werd rond 07.00 uur pas ontdekt door een bewoner. De politie doet onderzoek naar de bestuurder. Het verlaten van een plaats ongeval is een misdrijf

© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd