dinsdag, november 30, 2021
9.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Brandweer haalt vijf mensen van balkon na explosie Tonijnstraat Hoogvliet

- advertentie -

Hoogvliet – Bewoners van een flat aan de Tonijnstraat in Hoogvliet zijn zich afgelopen nacht helemaal kapot geschrokken. Rond half twee was er een enorme explosie in de flat, er stond rook in het portiek en bewoners gingen uit paniek naar de balkons.

De brandweer haalde vijf bewoners met behulp van een hoogwerker van de balkons af. Twaalf woningen zijn ontruimd. Er bleek geen sprake van brand, wel is de schade aan het portiek enorm. Er raakte niemand gewond. Een uur later werden de woningen weer vrijgegeven. De politie is een onderzoek gestart.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -