dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Brand in keuken van studentenflat slaat door naar dak Van Meekerenstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een brand in een studentenflat aan de van Meerkerenstraat in Rotterdam Crooswijk is zaterdagavond korte tijd uitslaand geweest. De brand ontstond in de keuken van de woningen op de bovenste etage en sloeg door naar het dak. Korte tijd waren er flinke vlammen te zien.

De brandweer schaalde op naar middelbrand en ontruimde het studentencomplex. De brandweer wist de brand snel te blussen. De schade is echter aanzienlijk. Niet alle studenten kunnen terug naar hun kamers. Voor hen wordt vervangende woonruimte gezocht. Hoe de brand in de keuken is ontstaan is niet bekend.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -