Drukte op wegen en in winkelstraten, Nederland was toe aan versoepeling

Date:

Share post:

Rotterdam – Het was gisteren onder andere in Rotterdam flink druk. Winkelstraten stroomden door het lekkere weer vol en op de wegen moest je op veel plekken achterin de file aansluiten. Voor winkeliers een goede dag, dat blijkt uit de rijen voor de deuren van winkels en de enorme drukte in de winkelstraten.

© Herman van der Woude

Dat de maatregelen zoals shoppen op afspraak nodig waren om het verkeer en de samenkomst van burgers te beperken mag duidelijk zijn. Sinds de maatregelen zijn versoepeld en shoppen op afspraak niet de standaard is trekt de burger er massaal op uit. Eindelijk die nieuwe broek kopen na meerdere mislukte pogingen via het internet. Of toch even de nieuwe sneakers aanschaffen omdat de zool van je oude paar er inmiddels afvalt.

© Herman van der Woude
- Advertisement -

Ook op de Lijnbaan leek het gisteren aardig op een normale winkeldag van voor corona. Wel hielden veel shoppers zich aan de maatregelen zoals afstand houden en het dragen van een mondkapje. Ook winkeliers hielden de afspraken nauwlettend in de gaten. Niet teveel mensen in de winkel en afstand houden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd