Jongen gepakt na achtervolging met behulp van omstander Jasmijnpad Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Wijkagent Myrna Sepers heeft zondagavond in Capelle-Schenkel een verdachte aangehouden nadat hij was gevlucht tijdens een staande houding. De jongen werd samen met een maatje gezien bij een scooter op de Bermweg waar ze mee aan het rommelen waren. Bij het vragen naar zijn identiteitsbewijs ging hij er rennend vandoor.

Een achtervolging naar de verdachte werd gestart. Daarbij kreeg de wijkagent hulp van een burger in een auto, vlakbij het Jasmijnpad liep de straat dood en werd de achtervolging wederom te voet voortgezet. Op het Voetbalpad was ook de jongen uitgeput en kon hij worden opgepakt. De jongen zit vast op het bureau. De andere jongen was inmiddels gevlogen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd