maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Verkeerschaos na botsing met vrachtwagen A15 Rozenburg

- advertentie -

Rozenburg – Op de A15 ter hoogte van Rozenburg-Centrum heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen meerdere vrachtwagens. Door het ongeluk is één van de vrachtwagens diesel gaan lekken. Er vielen geen gewonden.

Het ongeluk gebeurde in de richting van Ridderkerk. Omdat de gehele rijbaan gestremd is tot vermoedelijk 18.00 uur is er op het omliggende wegennetwerk zoals de N57 een forse verkeersopstopping ontstaan.  Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -