Dak vliegt van woning, eigenaar had net enkele uren de sleutel Stationsweg Zuidland

Date:

Deel bericht:

Zuidland – Een zure start voor de eigenaar van een woning aan de Stationsweg in Zuidland. Dinsdagmiddag was deze lekker aan het klussen nadat hij slechts enkele uren de sleutel had gekregen van zijn nieuwe paleisje toen rond 13.00 uur met een enorm kabaal het dak van de dakkapel afwaaide. Hij was pas net verhuisd van Vlaardingen naar Zuidland.

De schade aan de woning is groot, de brandweer werd opgeroepen om de dakbedekking die als een soort deken over de nok van het huis lag te verwijderen. Om dat de woning open was aan de bovenkant stroomde er veel regenwater naar binnen. Dit liep door tot in de kelder. Vanwege de waterschade en het kapotte dak is de woning onbewoonbaar verklaard.

© Martijn de Bruijn
© Martijn de Bruijn
© Martijn de Bruijn
© Martijn de Bruijn
© Martijn de Bruijn
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd