Hond en baas gewond aangetroffen in woning Wieringerstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van een mogelijke steekpartij in het Zuiderpark in Rotterdam. Afgelopen nacht meldde een 43-jarige Rotterdammer zich gewond bij het politiebureau dat de agenten moesten gaan kijken bij een woning aan de Wieringerstraat in Rotterdam. In de woning troffen zij een 44-jarige Rotterdammer gewond aan en ook zijn hond was gewond.

De man is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. De hond is overgebracht naar een dierenkliniek. De politie wil graag weten wat er is gebeurd. Het vermoeden bestaat dat er een ruzie is geweest in het Zuiderpark en roept getuigen op om zich te melden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd