Zeer grote brand verwoest meerdere loodsen Krommedijk Zuidland

Date:

Share post:

Zuidland – Een zeer grote brand heeft in de nacht van maandag op dinsdag meerdere loodsen van onder andere aannemingsbedrijf aan de Krommedijk in Zuidland volledig verwoest. De brand werd omstreeks half twee ontdekt, vermoedelijk door de harde wind was er al snel geen redden meer aan. De brand verspreidde zich in een mum van tijd over meerdere loodsen.

De brandweer is met veel mankracht en materieel ter plaatse om de brand te bestrijden. Al snel werd er overgegaan tot een uitbrandscenario. De brandweer heeft ingezet op het voorkomen van uitbreiding naar andere losstaande panden. Rond vijf uur  was  brand  nog altijd niet uit.

- Advertisement -

De brand gaat gepaard met een forse rookontwikkeling. In de buurt liggen onder andere een vakantiepark en woningen. Zij worden geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden.

Foto’s: Martijn de Bruijn

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd