dinsdag, januari 18, 2022
2 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Brandweer red bewoner van balkon bij woningbrand Goudsesingel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een aantal woningen zijn woensdagavond rond 21.00 uur ontruimd nadat er brand was uitgebroken in een woning aan de Herman Robbersstraat. De bewoner van de woning waar de brand was ontstaan was naar het balkon aan de Goudsesingel gevlucht. De brandweer schaalde hiervoor op voorhand op naar middelbrand.

Met behulp van een ladderwagen werd de bewoner van het balkon gehaald. De omliggende woningen werden korte tijd ontruimd. Met een uur mocht men weer terug naar binnen. De bewoner is nog door ambulancepersoneel ter plekke nagekeken maar was niet gewond.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -