Man (42) aangehouden na beschieten van vrouw Beatrixstraat Poortugaal

Date:

Share post:

Poortugaal – De politie heeft dinsdagavond een 42-jarige man aangehouden nadat hij in zijn woning in de Beatrixstraat in Poortugaal zijn vrouw zou hebben beschoten. Agenten waren afgekomen op een melding van de ruzie in de woning. Eenmaal binnen zagen zij op tafel het wapen liggen.

De politie vroeg aan de vrouw wat er precies was gebeurd. Zij verklaarde dat de man mogelijk op haar geschoten zou hebben ze raakte daarbij niet gewond. De politie heeft de man direct aan en ging op onderzoek uit in de woning. Daar werd er nog een wapen aangetroffen. Een hondengeleider van de politie die ook opgeleid is in het herkennen van wapens werd ter plaatse gevraagd. Deze stelde vast dat het ging om balletjespistolen.

- Advertisement -

De wapens zijn in beslag genomen en de man zit vast.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd