woensdag, december 1, 2021
8.7 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Politie op zoek naar overvaller juwelier Lucardi Ridderhof Ridderkerk

- advertentie -

Ridderkerk – De politie is op zoek naar een donkergetinte man die op maandagmiddag juwelier Lucardi in winkelcentrum Ridderhof in Ridderkerk heeft overvallen. De man kwam de zaak binnen bedreigde het personeel en ging er met diverse sieraden vandoor.

De medewerkers bleven na het incident geschrokken achter. Agenten zijn direct in de omgeving op zoek gegaan naar de verdachte maar troffen deze niet meer aan. De politie heeft camerabeelden en sporen veiliggesteld en hoopt dat burgers waardevolle tips hebben.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -