Burgemeester Aboutaleb sluit Café “The Hide Away” na vuurwerkbom, doneeractie van start

Date:

Share post:

Rotterdam – Het Feyenoord cafe The Hide Away dat vannacht beschadigd raakte door een vuurwerkbom moet ook voor twee weken dicht. Burgemeester Aboutaleb heeft besloten dat net als bij cafe ’t Haantje op de Biergens de Haanweg de rust en de veiligheid in de omgeving moet terugkeren. 

Rond 01.25 uur ging het explosief af, een vuurwerkbom werd door de brievenbus gestopt en richtte een enorme ravage aan. De deur is ontzet en de ruiten lagen er deels uit.  Stamgasten hebben inmiddels een doneeractie opgezet. Er is inmiddels meer dan 8700 euro opgehaald. Dit is niet alleen om de schade te dekken maar ook om de sluiting te kunnen overbruggen. Het cafe kan nu geen inkomsten binnenkrijgen vanwege de spoedsluiting.

- Advertisement -

De politie is inmiddels een grootschalig onderzoek gestart om te kijken wie er achter de vuurwerkbommen zit. Naast de twee cafe’s was het vannacht ook raak bij een portiek in Hoogvliet aan de Forelstraat en in een portiek aan de De Belecourtstraat in Rotterdam Overschie.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd