Drie explosies in één nacht in gemeente Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam, Hoogvliet – Het eerste explosief ging af bij een café aan het Kreekplein. Een kwartier later knalde er iets op de Forelstraat en om 3.00 uur was een flat aan De Blecourtstraat het doelwit. Drie explosies schrikten de gemeente op, maar gelukkig raakte er niemand gewond.

In de nacht van donderdag op vrijdag rond 1.25 uur ging er een explosief af bij een café aan het Kreekplein in Rotterdam IJsselmonde. De deur werd eruit geblazen en ruiten sneuvelden.

- Advertisement -

Een kwartier later plofte er iets in een portiekflat aan de Forelstraat in Hoogvliet. Hier werden meerdere deuren opgeblazen en er was veel glasschade. Een gezin moest de woning uit. Zij zijn opgevangen door familie.

Om 3.00 uur ging er een explosief af aan De Blecourtstraat in Rotterdam Schiebroek. Ook hier was ontzettend veel glasschade en werd bij twee woningen de deur eruit geblazen. De gezinnen zijn opgevangen en naar een hotel gebracht. Er raakte gelukkig niemand gewond.

Tips melden
De politie is een onderzoek gestart en onderzoekt ook of er een verband is met de explosie van dinsdag op woensdagnacht bij een café ’t Haantje aan de Bierens de Haanweg.

Heeft u informatie of beelden, dashcam of deurbelbeelden, bel dan naar 0900-8844 of naar 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Schade aan woningen na explosie Kruisdijk Portugaal

Poortugaal - Vrijdagavond 19 april rond 21.37 uur heeft er een explosie plaatsgevonden aan de Kruisdijk in Portugaal. Door...

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...