Politie houdt drie verdachten dodelijke steekpartij Rijswijkseweg Den Haag

Date:

Share post:

Den Haag- De politie heeft op de Erasmusbrug in Rotterdam twee verdachten aangehouden voor de dodelijke steekpartij op de Rijswijkseweg in Den Haag. Bij de steekpartij die rond 20.20 uur plaatsvond kwam een 17-jarige jongen te overlijden.

Agenten in Rotterdam zagen op de Erasmusbrug een zwartkleurige Opel Insiginia rijden die voldeed aan de omschrijving van de vluchtauto van het drama. Direct werd de auto aan de kant gezet en startte de agenten een benaderingstechniek gevaarlijke verdachten (BGTV). De inzittenden, een 21-jarige man uit Delft en een 17- jarige vrouw uit Den Haag, werden aangehouden.

- Advertisement -

Even later heeft een 20-jarige man uit Den Haag zichzelf op het politiebureau gemeld als betrokkene. Ook hij is aangehouden en zit vast. Een Team Grootschalige Opsporing onder leiding van een officier van justitie doet uitgebreid onderzoek naar dit dodelijk steekincident. Het onderzoek is op dit moment nog in volle gang en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

© Herman van der Woude
© Herman van der Woude
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd