Politie houdt drie verdachten dodelijke steekpartij Rijswijkseweg Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag- De politie heeft op de Erasmusbrug in Rotterdam twee verdachten aangehouden voor de dodelijke steekpartij op de Rijswijkseweg in Den Haag. Bij de steekpartij die rond 20.20 uur plaatsvond kwam een 17-jarige jongen te overlijden.

Agenten in Rotterdam zagen op de Erasmusbrug een zwartkleurige Opel Insiginia rijden die voldeed aan de omschrijving van de vluchtauto van het drama. Direct werd de auto aan de kant gezet en startte de agenten een benaderingstechniek gevaarlijke verdachten (BGTV). De inzittenden, een 21-jarige man uit Delft en een 17- jarige vrouw uit Den Haag, werden aangehouden.

- Advertisement -

Even later heeft een 20-jarige man uit Den Haag zichzelf op het politiebureau gemeld als betrokkene. Ook hij is aangehouden en zit vast. Een Team Grootschalige Opsporing onder leiding van een officier van justitie doet uitgebreid onderzoek naar dit dodelijk steekincident. Het onderzoek is op dit moment nog in volle gang en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

© Herman van der Woude
© Herman van der Woude
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Drie gewonden na steekpartij in Rotterdam-Centrum

Rotterdam - Zaterdagnacht 23 september rond 5.37 uur zijn er bij een steekpartij in Rotterdam-centrum drie personen gewond...

Blussen brand bij afvalverwerker AVR gaat nog tot zeker tot zaterdag door

Rotterdam - Het gaat nog een geruime tijd duren voordat de grote brand die donderdag ontstond bij afvalverwerker...

Gewonde na aanrijding met vrachtwagen A15 Pernis

Pernis - Op de parallelweg van de A15 ter hoogte van Pernis heeft een aanrijding tussen een vrachtwagen...

Brand bij afvalverwerker laait opnieuw op Professor Gerbrandyweg, Botlek Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 21 september is er bij de afvalverwerker aan de professor Gebrandyweg in het botlekgebied opnieuw...