dinsdag, januari 18, 2022
2 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Politie lost waarschuwingsschot na messengevecht Stationsplein Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een tweetal jongens zijn elkaar donderdagmiddag op het Stationsplein in Rotterdam elkaar te lijf gegaan met grote messen. Reizigers en aanwezigen zagen het tafereel gebeuren en belden de politie die zeer snel ter plaatse waren. De jongens waren toen al allebei gevlucht.

Na een korte zoektocht konden de jongens los van elkaar worden aangehouden. Één van hen luisterde niet naar de instructies van de politie waarop een agent zichzelf genoodzaakt zag om een waarschuwingsschot te lossen. De twee verdachten van 16 en 18 jaar uit allebei uit Rotterdam zijn aangehouden.

Tijdens het onderzoek werd bij beide jongens een mes aangetroffen. Ze mogen van geluk spreken dat de verwondingen bij één van hen slechts oppervlakkig was.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -