Amsterdammer (21) aangehouden voor serie explosies in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Politieonderzoek leidde vrijdagvanavond naar een verdachte die in verband wordt gebracht met een serie explosies in Rotterdam afgelopen week. De politie hield de 21-jarige man uit Amsterdam in zijn woonplaats aan. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

In de afgelopen week werden bewoners in verschillende delen van Rotterdam opgeschrikt door explosies. In de nacht van 4 op 5 mei waren een café aan de Bierens de Haanweg en het portiek van een woning aan de Ranonkelstraat doelwit.

- Advertisement -

Afgelopen nacht was het raak bij een café aan het Kreekplein en bij zowel een portiek op de Forelstraat als een portiek op Blecourtstraat. De schade was groot, maar gelukkig raakte er niemand gewond. Het onderzoek leidde vandaag naar de 21-jarige verdachte.

De politie doet onderzoek naar het motief van de verdachte. Het onderzoek naar deze reeks explosies gaat dan ook onverminderd verder.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u meer informatie of tips? Bel 0900-8844. Liever anoniem melden? Bel 0800-7000. Ook wanneer u camerabeelden bezit en deze nog niet gedeeld heeft met de politie, hoort de politie graag van u.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Voordeur portiek beschadigd na explosie op Generaal Van der Heijdenstraat in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van zondag op maandag 18 maart heeft er een explosie plaatsgevonden bij een...

Brandweer blust kleine brand in meterkast Digna Johannaweg Hoogvliet

Digna Johannaweg, Hoogvliet Rotterdam - Zondagmiddag 17 maart rond 17.41 uur is er brand uitgebroken in een woning....

Dode na steekpartij in woning Brautigamstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij in een woning aan de Brautigamstraat in Rotterdam-Feijenoord is zaterdagmorgen een man om...