Vrachtwagen kantelt op Reewegviaduct A15 Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op het Reewegviaduct boven de A15 in Rotterdam is vrijdagavond rond 21.00 uur een vrachtwagen gekanteld. De vrachtwagen raakte door een nog onbekende oorzaak uit balans en ging volledig op zijn kant. De weg werd hierdoor ernstig geblokkeerd. De chauffeur raakte gelukkig niet gewond.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Twee grote kranen van Steenhoven kwamen ter plaatse om de vrachtwagen weer overeind te zetten. Dit heeft ongeveer 3 uur geduurd. De gier heeft de container die geladen was met hout afgevoerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd