Brandweer schiet vastgereden ambulance te hulp in Schollebos

Date:

Share post:

Capelle a/d IJssel – In het Capelse Schollebos reed een ambulance zich vast in het natte gras. Omstanders en de brandweer schoten te hulp..

Bij het pannenkoekenhuis bij het Schollebos was een ongeval gebeurd, waarna de ambulance ter plaatse kwam. Nadat het slachtoffer even was gecontroleerd en niet gewond bleek, wilde de ambulancemedewerkers weer vertrekken.

De ambulance reed zich muurvast in het natte gras
- Advertisement -

Het werd echter snel duidelijk dat de ambulance zelf hulp nodig had. Het zwaarbeladen hulpverleningsvoertuig stond namelijk muurvast in het natte gras. Omstanders probeerden te duwen en met een auto de ambulance los te trekken, maar zonder succes.

Een omstander probeerde met zijn auto het hulpverleningsvoertuig los te trekken, maar zonder succes..

Uiteindelijk kwam de brandweer er aan te pas. Door de ambulance met een brandweervoertuig te trekken en de brandweerlieden te laten duwen, kwam de bus toch los en waren de ambulancemedewerkers weer klaar voor een eventuele nieuwe oproep.

Met een sleepkabel werd de ambulance vastgemaakt aan een brandweervoertuig
- Advertisement -

Gerelateerd