Explosie verwoest woningen Westerstraat Sassenheim

Date:

Deel bericht:

Sassenheim – Bij een zware explosie in een portiekwoning in  de Westerstraat in Sassenheim is maandagmiddag gigantische schade ontstaan. Wat er precies gebeurd is nog niet bekend, maar vermoedelijk gaat het om een gasexplosie. Kort na de explosie ontstond er brand in twee woningen. De brandweer heeft opgeschaald naar grote brand.

Meerdere brandweerploegen zijn ingezet. Over slachtoffers is momenteel nog niets bekend. De kozijnen van de woningen liggen meters verderop in de straat. De  brandweer adviseert omwonenden om ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te schakelen.

- Advertisement -

Via Twitter wordt opgeroepen om niet naar de brand te komen.

Foto : Herman van der Woude

Onderstaande foto’s : Remco Gerritsen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd