dinsdag, januari 18, 2022
2 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Groot onderzoek na woningoverval Boezemlaan Boskoop

- advertentie -

Boskoop – De politie is een klopjacht gestart op de daders van een woningoverval aan de Boezemlaan in Boskoop. Rond 05.15 uur kwamen twee daders met geweld de woning binnen. De politie startte vervolgens een zoektocht naar de daders en zette hiervoor onder andere politiehelikopter in.

Of de mannen wat buit hebben gemaakt is niet bekend gemaakt. Het is niet bekend of de bewoners gewond zijn geraakt bij de overval. Ondanks dat bijna het de hele omgeving is uitgekamd konden de verdachten niet worden gevonden. De politie komt later met meer informatie naar buiten.

De politie is op zoek naar twee verdachten, de eerste verdachte is donker getint en droeg een blauwe jas met bontkraag en een zwart mondkapje. De tweede verdachte droeg een zwarte jas en een gescheurde broek. Het tweetal zou op een blauwgrijze fiets ervandoor zijn gegaan.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -