dinsdag, januari 18, 2022
2 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Lek in compressorruimte activeert brandalarm winkelcentrum Picassopassage Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De brandweer is maandagmorgen rond 08.10 uur met spoed uitgerukt voor een melding van een brandalarm in winkelcentrum de Picassopassage in Capelle aan den IJssel. De brandweer kreeg geen contact met het complex zelf en ging op onderzoek uit.

Ter plaatse was niet meteen duidelijk waarom het brandalarm was geactiveerd. Na onderzoek kwamen ze uit bij een compressor voor koelinstallaties van een supermarkt. Hier was een lek ontstaan wat het brandalarm activeerde. Een monteur is in kennis gesteld om het lek te dichten.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -