Rechtbank beslist vandaag of coronamaatregelen moeten blijven

Date:

Share post:

Den Haag – De rechtbank in Den Haag beslist vandaag of de geldende coronamaatrdegelen van moeten of niet, Actiegroep Viruswaarheid heeft vorige week in een kort geding tegen de staat gevraagd om de maatregelen af te schaffen. Volgens hen zijn ze in strijd met de grondrechten van burgers en internationale verdragen.

Volgens de Viruswaarheid  zou er voor de huidige maatregelen de noodtoestand moeten worden uitgeroepen. De Staat heeft dit van de hand gewezen en onderbouwd richting de rechtbank. Viruswaarheid wilde eigenlijk dat de rechtbank afgelopen week al uitspraak zou doen. De rechter gaf toen aan dat het om moeilijke materie ging en had meer tijd nodig.

- Advertisement -

De rechtbank zal vandaag schriftelijk een uitspraak doen. Beide partijen zijn niet aanwezig in een zitting.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd