vrijdag, mei 27, 2022
14 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Twintig bewoners geëvacueerd na brand in kelderboxen Gerard van Lomstraat Gorinchem

- advertentie -

Gorinchem – In de nacht van zondag op maandag heeft de brandweer twintig bewoners moeten evacueren bij een brand in een kelderbox van een portiekflat aan de Gerard van Lomstraat in Gorinchem. De brand ging gepaard met flinke rookontwikkeling.

Het vuur zelf kon uiteindelijk snel worden geblust. De brandweer heeft echter een flinke tijd nodig gehad om de woningen te ventileren. De bewoners werden opgevangen in een hotel, toen de brandweer klaar was mochten zij weer terug naar huis. Ze werden wel geadviseerd om ramen en deuren open te zetten zodat de woning kan luchten. De oorzaak van de brand is niet bekend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,223VolgersVolg
- advertentie -