Twintig bewoners geëvacueerd na brand in kelderboxen Gerard van Lomstraat Gorinchem

Date:

Share post:

Gorinchem – In de nacht van zondag op maandag heeft de brandweer twintig bewoners moeten evacueren bij een brand in een kelderbox van een portiekflat aan de Gerard van Lomstraat in Gorinchem. De brand ging gepaard met flinke rookontwikkeling.

Het vuur zelf kon uiteindelijk snel worden geblust. De brandweer heeft echter een flinke tijd nodig gehad om de woningen te ventileren. De bewoners werden opgevangen in een hotel, toen de brandweer klaar was mochten zij weer terug naar huis. Ze werden wel geadviseerd om ramen en deuren open te zetten zodat de woning kan luchten. De oorzaak van de brand is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd