Kinderen lopen oog en handletsel op na spelen met vuurwerk Afrikaanderplein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een incident met vuurwerk hebben dinsdagavond drie kinderen letsel opgelopen. De kinderen waren met het vuurwerk op het Afrikaanderplein aan het spelen toen het plotseling van dichtbij ontplofte. De drie kinderen raakten gewond aan handen en ogen.

Een ambulance is ter plaats gekomen om de kinderen te voorzien van de medische verzorging. Één kind raakte door het incident een halve vinger kwijt, een andere raakte lichtgewond aan oog en hand, het derde kind liep oogletsel op. Zeker twee ambulances zijn met spoed vertrokken.

- Advertisement -

De sfeer was tijdens het incident grimmig. Familieleden probeerden meermaals de ambulance in te komen. Agenten hebben een aantal keer ingegrepen om dit te voorkomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd