Politie lost schot op banden bij aanhouding dronken automobilist in Vlaardingen

Date:

Share post:

Vlaardingen – De politie heeft dinsdagavond een stomdronken 38-jarige Vlaardinger aangehouden. De politie heeft daarvoor onder andere een band lekgeschoten. De politie kwam de man op het spoor na aanleidingen van burgers die de man op de Vettenoordsekade met een fles drank achter het stuur zagen zitten.
Agenten waren snel ter plaatse en wilden de man staande houden. Hij ging er echter vandoor toen hij een stopteken kreeg. Een wilde achtervolging ontstaat en de man haalt gevaarlijke capriolen uit. Als hij een doodlopend straatje in rijdt probeert hij alsnog te ontkomen. Een agent schiet één van de banden lek maar de bestuurder weet alsnog weg te rijden over het klappaaltje.

Op de Westhavenkade weet de motorrijder de bestuurder alsnog aan te houden. In de auto lag inderdaad een lege fles drank maar ook een groot mes. Hij is aangehouden voor rijden onder invloed en het veroorzaken van gevaar op de weg.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd