Politie lost schot op banden bij aanhouding dronken automobilist in Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – De politie heeft dinsdagavond een stomdronken 38-jarige Vlaardinger aangehouden. De politie heeft daarvoor onder andere een band lekgeschoten. De politie kwam de man op het spoor na aanleidingen van burgers die de man op de Vettenoordsekade met een fles drank achter het stuur zagen zitten.
Agenten waren snel ter plaatse en wilden de man staande houden. Hij ging er echter vandoor toen hij een stopteken kreeg. Een wilde achtervolging ontstaat en de man haalt gevaarlijke capriolen uit. Als hij een doodlopend straatje in rijdt probeert hij alsnog te ontkomen. Een agent schiet één van de banden lek maar de bestuurder weet alsnog weg te rijden over het klappaaltje.

Op de Westhavenkade weet de motorrijder de bestuurder alsnog aan te houden. In de auto lag inderdaad een lege fles drank maar ook een groot mes. Hij is aangehouden voor rijden onder invloed en het veroorzaken van gevaar op de weg.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij voordeur van woning Winckenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een voordeur van een galerijwoning aan de Winckenburgstraat in Rotterdam is vrijdagavond een explosief afgegaan. Buurtbewoners...

Zwaargewonde bij schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Autoruit vernield na explosie Bergselaan Rotterdam

Rotterdam - De ruit van een auto is vrijdagmiddag rond 12.52 uur op de Bergselaan in Rotterdam vernield...

Auto over de kop C.G Roosweg Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Bij een ongeluk tussen twee personenauto's is donderdagavond rond 18.30 uur een auto...