83 bekeuringen bij verkeerscontrole in Rotterdam Oost

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft op woensdag 12 mei 83 bekeuringen uitgeschreven in de wijken het Lage Land en Prinsenland. De wijkagenten van deze wijken hadden het initiatief genomen om verschillende controles grootschalig op te pakken bij overlastlocaties. Naar de actie wordt succesvol teruggekeken.

Dat de controle niet voor niks was bleek wel uit de vele overtredingen zoals niet verzekerd zijn, rijden door rood licht en parkeren op een invalide parkeerplaats. Er zijn tientallen scooters gecontroleerd, 16 van hen reden zonder geldig rijbewijs en 17 scooters gingen te hard, zij kregen naast een bekeuring ook een wok melding. Één scooter is in beslag genomen.

- Advertisement -

Naast het controleren op verkeer zijn er ook nog twee personen aangehouden voor de Wet ID, en 1x voor rijden onder invloed van drugs. Één passant mocht gelijk richting het politiebureau, deze stond nog geregistreerd voor verdachte van een mishandeling.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd