Brand verwoest woning Groenlust Gouda

Date:

Share post:

Gouda – Een flinke brand die begon in een slaapkamer van een woning aan het Groenlust in Gouda heeft voor zware schade gezorgd. Rond kwart voor zeven donderdagavond werd de brand ontdekt en greep snel om zich heen. Binnen korte tijd kwam er veel grijze rook uit de woning.

De brandweer schaalde onderweg al op naar middelbrand zodat er voldoende manschappen ter plaatse waren om de brand te blussen. De bewoners en hun huisdieren hadden het huis inmiddels ongeschonden verlaten. De brandweer wist de grootste vlammen snel te blussen. Het nablussen heeft nog flink wat tijd in beslag genomen.

- Advertisement -

Door de brand is de woning onbewoonbaar. De bewoners zullen door stichting Salvage worden bijgestaan. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Foto’s : Remco Gerritsen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd