maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Drie gewonden nadat auto parkeerplaats op vliegt Aveling Hoogvliet

- advertentie -

Hoogvliet – Bij een éénzijdig ongeval op de Aveling in Hoogvliet zijn donderdagmiddag drie personen gewond geraakt. Door vermoedelijk een pedaalfout van een bestuurder op leeftijd schoot de auto vanaf de afrit van de snelweg het parkeerterrein van de Mc Donald’s op.

De auto ramde een geparkeerde auto en personen oo het terrein van de McDonalds. Drie personen waaronder een kind raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend wat voor verwondingen ze hebben opgelopen. De politie doet onderzoek.

Foto : Kevin Schenk


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -