Politiehelikopter ingezet om te zoeken naar motorscooter in Capelle-Schollevaar

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De politie is een grote zoektocht gestart naar een motorscooter die vermoedelijk met een valse kentekenplaat rondreed. Agenten zagen de bestuurder met een passagier rijden waarop hij ervandoor ging. In de hoop de motorscooter te vinden wordt er groots ingezet, daarbij wordt gebruik gemaakt van een politiehelikopter.

Meerdere politievoertuigen zochten in de wijken van Capelle Schollevaar en Rotterdam Oosterflank. De politiehelikopter scande inmiddels een heel groot gebied om ook uit te kijken naar de scooter. De politie wilde de man op de motorscooter vinden kom te kijken of de plaat inderdaad vals is en of er geen sprake is van een gestolen motorscooter.

- Advertisement -

Na ongeveer 45 minuten zoeken werd de motorscooter aangetroffen. De man en zijn vriendin zaten er nog op. Uiteindelijk bleek alles in orde te zijn.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd