maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Politiehelikopter ingezet om te zoeken naar motorscooter in Capelle-Schollevaar

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De politie is een grote zoektocht gestart naar een motorscooter die vermoedelijk met een valse kentekenplaat rondreed. Agenten zagen de bestuurder met een passagier rijden waarop hij ervandoor ging. In de hoop de motorscooter te vinden wordt er groots ingezet, daarbij wordt gebruik gemaakt van een politiehelikopter.

Meerdere politievoertuigen zochten in de wijken van Capelle Schollevaar en Rotterdam Oosterflank. De politiehelikopter scande inmiddels een heel groot gebied om ook uit te kijken naar de scooter. De politie wilde de man op de motorscooter vinden kom te kijken of de plaat inderdaad vals is en of er geen sprake is van een gestolen motorscooter.

Na ongeveer 45 minuten zoeken werd de motorscooter aangetroffen. De man en zijn vriendin zaten er nog op. Uiteindelijk bleek alles in orde te zijn.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -