Van lachen naar huilen, twee man aangehouden na verlaten plaats ongeval De Cordesstraat Hoek van Holland

Date:

Deel bericht:

Hoek van Holland – Een automobilist is afgelopen nacht op de Cordesstraat in Hoek van Holland van de weg geraakt en vervolgens gevlucht. De automobilist reed veel te hard en wilde bij de kruising rechtsaf. Hij botste op een middengeleider en kwam in het gras tot stilstand. Na het ongeval ging hij er direct vandoor.

De politie starte in de omgeving een zoektocht naar de verdachten. Er zouden meerdere mensen uit de auto zijn gesprongen. De auto zou van een vader zijn geweest. Eenmaal in de Tasmanstraat werd één van de verdachten aangetroffen. Deze bleek mogelijk onder invloed te zijn en werd agressief tijdens zijn aanhouding. Hij werd door de agenten met pepperspray bespoten om de situatie onder controle te krijgen.

- Advertisement -

Nadat de agenten de verdachte wilde afvoeren kwam zijn broer aangelopen. Nadat hij op de plaats van het ongeval al flink stampij had gemaakt begon hij ook hier weer vervelend te doen. Op een onbesuisd moment trok hij de deuren van de politieauto open waarop zijn broer alsnog geboeide probeerde uit de bus te komen. De agenten hadden er genoeg van en gingen over tot aanhouding. Ook hij werd agressief en moest met pepperspray onder controle worden gebracht.

Wie er heeft gereden is niet duidelijk. De auto mag weggehaald worden de familie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Vaten met onbekende stof aangetroffen in woning Quackstraat Rotterdam

Rotterdam - Woensdagavond 29 mei heeft de Politie meerdere vaten met onbekende stoffen aangetroffen in een woning aan...

Bewoner gered van balkon bij grote woningbrand Oleanderstraat Rotterdam

Rotterdam - in een woning aan de Oleanderstraat in Rotterdam is woensdagmiddag een forse brand uitgebroken. Twee personen...

Veel schade en flinke file na ongeluk voor Spijkenisserbrug, één bestuurder aangehouden.

Spijkenisse - Woensdagmiddag 29 mei rond 16.36 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde vlak voor de...

Brand in Rotterdamse Woning: Smeulend matras zorgt voor rookoverlast

Rotterdam – Vanavond brak er brand uit in een matras in een woning op de tweede verdieping aan...