Politie zoekt verdachten van steekpartij Berlagepad Rinze Koopmanstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie is op zoek naar de verdachten van de steekpartij op het Berlagepad op 12 april 2021. Bij de steekpartij raakte een 18-jarige jongen ernstig gewond door een steekpartij in zijn zij, hij zakte op de Rinze Koopmanstraat in Rotterdam in elkaar en is levensbedreigend gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Aan de steekpartij is een ruzie op social media vooraf gegaan. Het slachtoffer kwam met drie vrienden vanuit Amersfoort met de trein aan op Rotterdam Alexander. Inmiddels had zich een grote groep jongeren verzameld bij het station. Vervolgens liepen de drie jongens uit Amersfoort en de groep jongeren in de richting van het metrostation Oosterflank. Op het Berlagepad ontstond er een confrontatie waarop er werd gestoken.

- Advertisement -

Van een aantal verdachten is de identiteit bekend. De politie is nog op zoek naar de identiteit van de volgende verdachten die betrokken zijn geweest bij de steekpar tij cq openlijke geweldpleging van maandag 12 april 2021. Deze foto’s zijn in eerste instantie geblurd. Wanneer de identiteit van de verdachten voor 20 mei niet bekend is, zullen de foto’s ongeblurd worden getoond.

Zie hier de foto’s van de verdachten

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd