Meerdere woningen onderzocht na ‘vreemde geur’ aan Bourgondischelaan in Bodegraven

Date:

Share post:

- Advertisement -

Bodegraven – Vrijdagavond 14 mei werd de brandweer rond kwart over acht in verband met een vreemde lucht in diverse woningen aan de Bourgondischelaan in Bodegraven. Er werd opgeschaald naar ‘middel hulpverlening’.

Nadat op verschillende locaties een vreemde lucht werd geroken, is de brandweer een onderzoek gestart naar de herkomst. Verschillende woningen werden onderzocht. Het zou gaan om een benzine of terpentine-achtige geur.

De oorzaak bleek te liggen in het riool. Deze wordt leeggezogen en doorgespoeld. Gedurende dit proces kan de lucht weer geroken worden, waardoor het advies gegeven wordt de woningen de luchten en sifons door te spoelen.

Na deze actie moet het probleem zijn opgelost.

- Advertisement -

Gerelateerd