Pool keert op N219 en komt vast te zitten in Zevenhuizen

Date:

Deel bericht:

Zevenhuizen – Een Poolse vrachtwagenchauffeur heeft zaterdagavond voor een levensgevaarlijke situatie gezorgd op de N219 in Zevenhuizen. De chauffeur was verkeerd gereden en ging midden op de N-weg proberen te draaien via een pechhaven. Hij kwam echter met zijn vrachtwagen in de greppel vast te zitten.

De politie was snel ter plaatse en zette direct het verkeer stil. De weginspecteur van de Provincie kwam ter plaatse om het verkeer te begeleiden. De agenten waren inmiddels begonnen met het regelen van een berger. Die was pas om 21.00 uur ter plaatse, ondertussen werd het verkeer om en om langs het incident geleid.

- Advertisement -

De Poolse chauffeur heeft meerdere boetes ontvangen voor het levensgevaarlijke gedrag. Ook zal hij de kosten van de berger hoogstwaarschijnlijk zelf moeten voldoen. Of zijn rijbewijs is ingevorderd is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd