vrijdag, mei 27, 2022
15.6 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Zwaargewonde na botsing tegen trampaal Varkenoordseviaduct Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een automobilist is zondagmiddag zwaargewond geraakt door een éénzijdig ongeval op het Varkenoordseviaduct in Rotterdam. De bestuurder raakte mogelijk onwel en botste tegen een trampaal. Hij raakte zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Voor het incident kwam onder de traumahelikopter ter plaatse. In de auto zaten naast het gewonde slachtoffer nog drie personen. Zij bleven ongedeerd, de politie doet verder onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -