dinsdag, januari 18, 2022
2 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Burenruzie mondt uit in steekpartij in Rotterdam-zuid

- advertentie -

Rotterdam – Een burenruzie liep in de nacht van 16 op 17 mei uit de hand. Bij een vechtpartij tussen de twee buurmannen van 40 en 59 jaar werd uiteindelijk ook gestoken. De 59-jarige man raakte hierbij gewond. De politie hield de 40-jarige verdachte aan.

Op zondagavond 16 mei was het al raak  tussen de buren aan de Ellemare in Rotterdam Charlois. Er was sprake van  geluidsoverlast waarop de politie kwam waarna de gemoederen waren gesust en de geluidsoverlast stopte.

Enkele uren later, rond 04.00 uur kwam er opnieuw een melding binnen. Ditmaal zou er ook zijn gestoken. Agenten troffen een 59-jarige man gewond aan. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

De andere buurman (40), kon direct worden aangehouden. Hij is meegenomen naar bureau en wordt gehoord. De politie doet verder onderzoek naar wat zich er in de woningen nou precies heeft afgespeeld.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek naar wat zich afgespeeld voorafgaand aan het steekincident. De hulp van getuigen is daarbij erg belangrijk. Heeft u iets gezien, meer informatie of camerabeelden en dit nog niet met de politie gedeeld? Belt u dan met 0900-8844. Anoniem melden kan natuurlijk ook via meld misdaad anoniem op 0800-7000 of via de website.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -