Fatale brand Boskoop had technische oorzaak

Date:

Share post:

Boskoop – Het onderzoek naar de fatale brand aan Den Ham in Boskoop is afgerond. Bij deze brand kwam een 48-jarige man om het leven. Uit het onderzoek blijkt de brand een technische oorzaak te hebben gehad.

Op 30 maart dit jaar ontstond er rond drie uur ’s middags een felle brand in een schuur aan de Den Ham in Boskoop. Tijdens de bluswerkzaamheden werd een overleden persoon aangetroffen. Het bleek om een 48-jarige man uit Boskoop te gaan.

- Advertisement -

De politie startte een onderzoek naar de oorzaak van de brand. Studio Alphen meldt dat de conclusie uit het rechercheonderzoek is dat de brand waarschijnlijk een technische oorzaak had. Er is dus geen sprake van een misdrijf.

Overleden persoon aangetroffen bij brand in Boskoop

- Advertisement -

Gerelateerd