Politie houdt vrijwel direct verdachte overval Wibra Binnenban Hoogvliet aan

Date:

Share post:

- Advertisement -

Hoogvliet – De politie heeft maandagmiddag een verdachte aangehouden voor een overval op een winkel aan de Binnenban in Hoogvliet. Rond 15.00 uur stapte de overvaller een filiaal van de Wibra binnen, niet om een setje kleding te kopen maar om het aanwezige personeel met een vuurwapen te bedreigen en een geldbedrag buit te maken.

De man sloeg na zijn laffe daad op de vlucht, politieagenten gingen direct op zoek naar de man. In de omgeving kon de verdachte worden aangehouden. Hij zit inmiddels vast, de geschrokken medewerkers en aanwezigen krijgen hulp aangeboden.

In Hoogvliet zijn er de afgelopen twee weken ook twee overvallen gepleegd. Het ging eerder om een dierenwinkel en een restaurant. Gekeken wordt of de verdachte gelinkt kan worden aan deze twee overvallen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd