Twee aanhoudingen na aantreffen vuurwapen op Verschoorstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Door een melding van een oplettende burger werd er zondagochtend 16 mei een vuurwapen aangetroffen op de Verschoorstraat bij een 26-jarige man uit Amersfoort. Hij werd samen met een 30-jarige man uit Amersfoort aangehouden. Dit maakte de politie vandaag bekend.

Zondagochtend omstreeks zes uur kreeg de politie een melding binnen van een ruzie op de Verschoorstraat. Daarbij zou ook een vuurwapen gezien zijn. Toen agenten op de melding afgingen, viel hen een auto op waarvan de banden lekgeprikt leken te zijn.

- Advertisement -

Na een gesprek met de personen in het desbetreffende woning en tevens ook de eigenaren van het voertuig te hebben gevoerd, gingen de agenten er weer vandoor, omdat er geen strafbare feiten waren geconstateerd.

Even later kwam er echter opnieuw een melding binnen: een van de mannen zou een vuurwapen bij zich hebben. Meerdere agenten hebben de verdachten volgens de benaderingstechniek gevaarlijke verdachten (BTGV) aangehouden. Een van de verdachten had inderdaad een vuurwapen bij zich. Het gaat om een 26- en 30-jarige man uit Amersfoort.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

School ontruimd door brand in prullenbak Maashavenweg Rotterdam

Rotterdam - In het toilet van het Young Rotterdam College aan de Maashavenweg in Rotterdam is vrijdagmiddag brand...

Sishalounge doelwit van nachtelijke explosieSchiedamseweg Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er rond 04:50 een explosie plaatsgevonden bij een...

Uithalers leiden naar drugsvangst in lege container Rotterdamse Waalhaven

Rotterdam - De Douane heeft woensdag 150 kilo cocaïne aangetroffen in een lege container in een zogenoemd 'empty...

Verdachte vrouw (45) van drugslab in snackbar Rotterdam weer op vrije voeten

Rotterdam - De politie heeft de vrouw van 45 jaar die afgelopen weekend werd aangehouden in het onderzoek...