Hulpdiensten op zoek naar mogelijke drenkeling Oude Maas Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – De brandweer in Spijkenisse opzoek naar een mogelijke drenkeling. Twee jongens zouden een zwemmer hebben gezien die onder een boot terecht kwam en hierna niet meer boven kwam. De jongens konden een signalement van het wetsuit geven. De kinderen gingen direct naar huis waarop hij door de ouders de brandweer werd gebeld. Die rukte vervolgens uit naar de Nieuw Hongerlandsedijk.

De brandweer heeft met 2 boten gezocht, samen met een boot van de politie en de havendienst. Ook de politiehelikopter heeft een zoekslag met de warmtebeeldcamera gemaakt. Ook hiermee is er vooralsnog niemand gevonden. De brandweer heeft inmiddels afgeschaald en gaat er niet van uit dat een mogelijke drenkeling nog ik leven zou zijn.

- Advertisement -

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd