dinsdag, januari 18, 2022
2 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Veel schade na ongeval Burgemeester van Dijklaan Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Op de kruising Burgemeester van Dijklaan met de Hoofdweg heeft dinsdagavond rond 19.30 uur een forse aanrijding plaatsgevonden. Één van de bestuurders reed door rood en een flinke aanrijding bleek niet meer te vermijden.

Beide auto’s liepen een aanzienlijke schade op, er raakte niemand gewond. Een toevallig passerende ambulance heeft eerste hulp geboden en de politie opgeroepen. Een berger zal de voertuigen zo snel mogelijk weghalen omdat de doorgaande weg flink wordt versperd.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -