Bewoner zwaargewond na explosie in woning Schaarweide Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een brand in een woning aan de Schaarweide in Rotterdam is de bewoner zwaargewond geraakt. Rond …. werd er vermoedelijk een explosief naar binnen gegooid welke een forse schade aanrichtte, ook ontstond er brand.

De brandweer was snel ter plaatse en trof een flinke ravage aan. Volgens omwonenden zou er sprake zijn van opzet en hebben zij personen na de klap zien wegrennen. De explosie heeft voor forse schade gezorgd, de hele straat ligt bezaaid met brokstukken.

- Advertisement -

Het slachtoffer de bewoner van het pand zou brandwonden hebben opgelopen. Het ambulancepersoneel welke geassisteerd werd door het Mobiel Medisch Team is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De politie doet onderzoek.

Foto’s : Kevin Schenk

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd