Luxe horloges, contanten en schilderijen in beslag genomen na huiszoekingen in Rotterdam, Alblasserdam en Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

In een groot onderzoek naar georganiseerde misdaad heeft de politie woensdag verschillende huiszoekingen in Capelle aan den IJssel, Alblasserdam en Rotterdam verricht. Bij deze zoekingen zijn er onder meer 22 luxe horloges voornamelijk van het merk Rolex in beslag genomen. 

De politie doorzocht in totaal vijf woningen en 1 bedrijfspand. In het bedrijfspand wat in Alblasserdam is gevestigd heeft de politie vooral veel digitaal materiaal in beslag genomen. Naast de dure horloges zijn er ook negentien schilderijen in beslag genomen en 20 duizend euro aan contant geld. ook zijn er 200 horlogecertificaten aangetroffen.

- Advertisement -

In een woning in Rotterdam werd harddrugs en een vuurwapen aangetroffen. De aanwezige bewoonster van 57 jaar is aangehouden. Waar de woningen precies staan is door de politie in het kader van het onderzoek niet bekend gemaakt.

De luxe horloges werden voornamelijk gebruikt als betaalmiddel.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd