Politie nog op zoek naar zes verdachten steekpartij Berlagepad Rotterdam

Date:

Share post:

De Rotterdamse politie is nog op zoek naar zes verdachten van de bijna fatale steekpartij op het Berlagepad in Rotterdam Alexander. Een jongeman kwam daarbij bijna om het leven toen hij vanuit Amersfoort naar Rotterdam was afgereisd voor een ruzie op social media. Hij moest het bekopen met een messteek in zijn zij en raakte levensbedreigend gewond.

De politie is er alles aan gelegen om de verdachten zo snel mogelijk op te sporen. In totaal zijn er zeventien verdachten, van negen van hen is inmiddels bekend om wie het gaat. De zes overige verdachten krijgen nog heel even de tijd voor ze herkenbaar worden gepubliceerd. De politie hoopt dat zij zich alsnog zullen melden.

- Advertisement -

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd