Hout in brand gestoken bij oude loods Kruisdijk Poortugaal

Date:

Share post:

Poortugaal – De brandweer heeft donderdagavond een kleine maar felle brand geblust in een oude opslagloods langs de Kruisdijk in Poortugaal. De brandweer kreeg rond half 8 de melding dat er brand zou woedden in de oude loods.

- Advertisement -

In de loods die redelijk beschut ligt was inderdaad sprake van een brandje. Er bleek een hout in de brand te hebben gestaan. Omdat er geen elektra meer aanwezig is moet de brand wel zijn aangestoken. Het vuur zelf was snel onder controle.

In juni 2020 werd er ook al brand gesticht in het pand. Toen brandde een gedeelte van de zijkant weg. De loods staat op nominatie om gesloopt te worden, wanneer dit gaat gebeuren is nog niet bekend.

Foto’s : Kevin Schenk

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd