Jongeman op scooter raakt gewond na aanrijding met scooter Roer Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 18-jarige jongeman is donderdagmiddag gewond geraakt nadat hij op de kruising op het Roer net na het fietstunneltje werd geschept door een automobilist. Omdat hij reed op een scooter zonder helmplicht kwam hij lelijk ten val. Omdat de ernst van zijn verwondingen niet bekend waren werd er ook een traumateam opgeroepen.

Het slachtoffer is uiteindelijk door ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis, wat voor verwondingen hij eraan heeft overgehouden is niet bekend. De politie heeft na ongeval een onderzoek gestart. Het stukje fietspad is vaker in het nieuws vanwege ongelukken, fietsers en brommerrijders komen snel het tunneltje uit en denken voorrang te hebben.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd