NS sluit geldautomaten uit angst voor meer polkraken

Date:

Share post:

De NS heeft onder andere in de regio Rotterdam diverse geldautomaten buiten werking gesteld. Het gaat om automaten op Rotterdam Centraal en Blaak, Dordrecht en Schiedam. Afgelopen zondag op maandag vond er bij een plofkraak aan de buitenzijde van het station in Apeldoorn een plofkraak plaats. De gehele gevel van het monumentale pand werd grotendeels verwoest.

De NS 67 geldautomaten, deze worden onder andere beheerd door GWK Travelex, een aantal van deze automaten zitten buiten of op een moeilijke plek om zicht op te houden. In totaal worden er door het hele land 28 automaten buiten werking gesteld. De NS wil een nieuwe plofkraak voorkomen, wanneer de automaten weer open gaan is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd